6.8.2012

Paska maanantai

Nenän pää vaan näkyy peiton alta, kun olen kääriytynyt vilttiin ja viltin päälle kietonut peiton. Kylmä. Vatsaa kivistää ja se saa kropan palelemaan. Maanantai.

Poikkesin lekurissa ja vatsatautia se vain kuulemma on. Selailen nyt blogeja ja unelmoin herkuista, mutta heikolla olollani en ole uskaltanut kuin kajota avokadoon.

On olemassa monta kivaa blogia, mutta seuraan vain muutamaa. En tiedä itsekään miksi tätä blogia pidän. On vain mukavaa toisinaan jakaa kivoja asioita, ajatuksia ja tapahtumia ilman mitään stressiä. Puuhaan ja tuunaan ja mennä viiletän niin, että murto-osa asioista tallentuu tänne nettiin, mutta olen huomannut nappaavani nykyisin enemmän kuvia blogin kirjoittamisen myötä kuin ennen blogia. Se on hyvä asia vain, on ihana selatat menneitä kuvina. Eikä se harmita vaikkei kaikki ne kuvat tulekaan julkaistua täällä blogissa.

Tällä viikolla, kun tästä olosta selviän, olisi tarkoitus tavata muutama ystävä kahvittelun merkeissä ja viikonloppuna sitten grillata kotona ystäväpariskunnan kanssa. Viime viikkokin oli ystävä painotteinen miehen rymytessä Norjan metsissä. Mies palasi lauantai-iltana kotia ja nappasi minut Kiasman kulmilta kyytiin. Olin työporukalla viettämässä alkuiltaa Amarillossa överiruoka-annoksia syöden. Loppuilta menikin kotihimmailuna ja aikaisena unipalloiluna.

Nyt selailen Annaliinan blogia. Mielenkiintoisia diy-juttuja blogissa ja upeita kuvia. En tunne, että pukeutumistyyli olisi meillä yhtään samanlainen, mutta inspiroidun kyllä blogista pitkästä aikaa hyvinkin paljon. Ihan tuntematon blogi oli tämäkin ennen tätä päivää. Jospa sitä innostuisi toteuttamaan loppuun muutaman diy-jutun myös itselle ja miehelle. Ajatuksen tasolla on ollut muutama hauska projekti, toteutus on odottanut innostusta.

Mukavaa alkavaa viikkoa! Kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu!

Ei kommentteja: