29.7.2012

Kummipojan synttäreillä

Huh mikä kuumuus! Onko se kesä viimein täällä? On ainakin kuuma vaikkei tekisi mitään. Olen jopa miettinyt uimaan menemistä, onhan siitä useampi vuosi viime kerrasta. Tajusinpa vain ettei mulla taida olla alaosaa bikineille, että kehtaisi jonnekin yleiselle paikalle mennä. Ostin kummipojalle pienen ilmatäytettävän uima-altaan ja vesipyssyn. Täytyy se uima-allas nyt ainakin testata tänä kesänä.


Pousailin kameralle ennen lähtöä. Laitoin punaista huuliin ja valkeaa nuttua niskaan. Jalkaan tempaisin punavalkeat polkadot-korkkarit. Eipä tiennyt tyttö ennen lähtöään, että tekokuitumekossa tulisi aika tukalat oltavat. 



Synttärisankari täytti neljä vuotta ja hurjan iso jo onkin. Juttu luistaa niin, että naurussa on toisinaan pitelemistä. Hulvaton pikkumies.




Pöydät oli koreana ja Angry Birds tuntui olevan lahjojen teemana. Kuulemma kakunkin päällä oli Angry Birds-munia. Oon tippunut ihan tässä Angry Birds-intoilussa kärryiltä.




Juomana päivänsankari joi Angry Birds-limsaa. "Kirpakkaa" kuului pikkumiehen tokaisu. Ja karkit oli maukkaita päivänsankarin mielestä. Kakkua syödessä ei aluksi maltettu odottaa lusikan saamista. Onnistuuhan se kielellä lipoen.








Lahjoja tuli paljon ja tarinaa pikkumiehellä riitti kaikille.






Välikuolemakin koettiin kuumassa ilmassa sängyllä maaten.






Sitten vain kotia kopsutellen. Ensiksi bussilla ja sitten kävellen. Kotona keinokuidut vaihtui iholla puuvillaan ja kotiolemus valtasi saman tien. Ajatuksissa olisi syventyä jonkin leffan maailmaan ennenkuin uni vie ja huomenna arki painaa päälle kello viiden herätyksellä. Onneksi on vielä iltaa jäljellä.

Ei kommentteja: