11.8.2012

Levottomat jalat, levottomat

Lauantai. Ihanaa. Vapaa viikonloppu ilman suurempia suunnitelmia. Ilman suunnitelmia ja olen levoton. Jalat vipattaa, eihän sitä voi olla paikallaan. Viikonloppuna vielä, kun voisi tehdä kaikenmoista.

Eilen vedettiin lonkkaa ja bisseä. Grillattiin ja saunottiin ystäväpariskunnan kanssa. Oli lepposata. Kuoleman väsymys kaatoi ennen puolta yötä sänkyyn. Nukuin niin, että käsi puutui tunnottomaksi.

Tänään poikkesimme Motonettiin ja Biltemaan etsien riippumatolle "riippumisosia". Bilteman valikoima oli paljon laajempi ja kympin edestä sinkitettyä renkulaa ostettua riippumatto roikkuu partsille. Mies nukkuu päiväuniaan riippumatossa viltin alla.

Varustelekassakin poikkesimme ja vakuutuin paikasta. En ole aiemmin käynyt ja olipa miehekäs paikka. Kuka nyt ei miehistä tykkäisi? Haha.

Mutta bööniä lahti mukaan. Pin up Helsingin ja Varustelekan yhteistyön tulos koristaa ensi vuonna meidän seinää. On se hieno.

Nyt PMMP:n uudet rallit soi Spotifysta. Jos sitä tuperais tukkaa ja lähtisi haistelemaan Suvilahteen Flow-festaritunnelmaa. Festari ei musiikkitarjonnalta miltään osin uppoa, mutta tuttuja on paikalla on varmasti paljon.

Heissuli, ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja: