17.8.2012

Batman ja kissulinainen


Muutama viikko sitten tuli poikettua leffassa, kun oltiin kotipuolessa ihan vaan rentoillen, kun varttia vaille viisi illalla pälkähti mieleen, että jos sitä leffaan. Pikapikaa Finnkinon sivuille katsomaan monelta se Batmani olisi leffassa. Leffapaikaksi mies ehdotti Flamingoa. Mikäs siinä, kivempi melkein lähteä sinne kuin keskustan sykkeeseen. Batmania oli tarjolla viistoista vaille kuus niin saman tien nuttua niskaan ja autoon.

Leffakarkit otettiin kotoa matkaan ja sipsit kätevästi kaadettiin rapisevasta sipsipussista vähemmän rapisevaan siniseen roskapussiin. Leffassa täytyi odottaa, että valot sammuisi ennen sipseihin kajoamista. Haha.

Nautin leffateatterissa käymisestä ihan jo itsessään. Batmanista itsestä nautin aina yhtä paljon. Yön ritari-trilogian kolmas ja vika osa osui ja upposi, vaikka upposikin hiukan eri tavoin kuin aiemmat. Osaan kohtauksista olin pienoisesti pettynyt, mutta en paljastele yksityiskohtia, mutta suosittelen vielä jos esitysaikaa on vain jäljellä niin poikkeamaan leffassa. Bane, kissulinainen ja Batmani takaa varmasti keskivertoa paremman leffanautinnon. Itsekin himoilen näkeväni leffan kerran jos toisenkin vielä.

Ei kommentteja: