28.7.2012

Reissussa osa 2: Turkuses


Nousiaisissa viikonloppua vietettyä oli helppo hurauttaa Turkuun tatuoitavaksi Joker Tattooseen. Ystäväni toimii siellä tatuoijana ja Tuulan kidutettavaksi poikkesin mielessäni uusi kuva.




Ennen tatuoitavaksi ryhtymistä höpöttelimme ja joimme kahvia. Toinenkin ystäväni saapui paikalle. On kivaa aina poiketa Turussa pitkäaikaisia ystäviä moikkaamassa ja samalla tajuta kuinka vuodet vaihtuu muttei meidän jutut muutu. Mies lähti ennen tatuoimista kavereidensa kanssa kalaan merelle. Oli sieltä saalistakin tullut, mutta harmiksi emme päässeet nauttimaan saalista.




Siinähän se olisi. Kolmas osio, jonka olen halunnut tatuoida ihoon. Nyt on lilja, ruusu ja kissa kirsikkapuussa.





Tuula teki kuvaa nopeaa ja tuntui ettei kipu ollut yhtään niin kovaa kuin aiempien kuvien kohdalla. Poikkesimme välissä jopa kauppaan hakemaan iltaruokaa ja kauppareissunkin jälkeen kestin kivun kitisemättä. Aikamoista, aiemmilla kerroilla en todellakaan ole ollut se hiljainen tatuoitava.



Tädää, tässä se on. Eikö olekin upea?


Vietin Tuulan, miehen ja toisen ystäväni seurassa lauantai-illan ensiksi salaattia tehden ja herkutellen ja sitten poikkesimme puiston kautta jokilaivaan bisselle. Unijussi vain houkutteli varhain nukkumaan niin ilta jäi lyhyeksi. Myös seuraavan päivän heppailu odotutti ja nosti innostuksen pintaan, ajatuksena vain että olisipa jo huominen.






Lumimies. Haha, vuodet vierii ja ne jutut ei muuttuneet.




Himmur söpöliini.






Mukava reissu ja ihana kuva tatuoituna ihoon. Kehrään.

Ei kommentteja: