27.6.2012

Lomalla

Olen lomalla ja makaan pitkään sängyssä aamuisin. Kissa huutaa jotain juttujaan kävellen levottomana ympäri kotia. Hilmalla taitaa olla juoksut mielessä välillä, vaikkakin on leikattu. En osaa muuten selittää tota rasittavaa levottomuutta.

Ulkona on nätti ilma, aurinko antaa parastaan ja ei taida olla edes kylmä. On ollut vaihtelevia säitä ja kirosanat asunut kielen päällä säätä kuvaillessa. Tänään hiukan siivoilen aamulla parveketta ja iltapäivällä suuntaan moikkaamaan ystävääni jonnekin puistoon.

(kuvituksena toimii viime viikolta eräs nätti päivä Helsingissä)

Olen löytänyt pyöräilyn taas uudestaan ja kaksikymmentä kilometriä rikkoutuu ihan leikiten. Jaksan aina fiilistellä pyöräilyä ja se ihana tunne liihotellessa helposti pitkiä matkoja ilman hikeä on mahtavaa. Pyöräily <3 Olen löytänyt pyöräkypärän käytön vasta tänä kesänä ja nyt ylpeästi kannan kypärää päässäni. Nykyisin pyöräilijöistä vain pieni osa ajaa ilman kypärää ja ilman kypärää ajaminen näyttää vain typerältä. Olen myös aika riski liikenteessä, koska rakastan hurjastelua(syy miksei mulla ole ajokorttia) ja kypärä antaa hiukan turvan tunnetta ajaessa tuhatta ja sataa sutien.

Huomenna hyppään pakettiauton kyytiin suuntana Pohjois-Savo. Kyydit.net-sivuston kautta bongasin kimppakyydin Kuopioon kolmen kympin hintaan (VR:llehän täytyy pulittaa älyttömät kuuskymppiä). Naiskuski on matkalla hakemaan tyttärensä muuttokuormaa ja siksi autoksi valikoitunut pakettiauto. Olen käyttänyt kimppakyyti-sivustostoja ja löytänyt aina kivoja tyyppejä, joiden matkassa matka on taittunut vaivattomasti. Suosittelen kokeilemaan vaihtoehtona junamatkailun riistohinnoille.






(miehen iloinen olemus kaupunkipäivän jälkeen)

Toi kissa tekee hulluksi. Nyt se nyppii kynnellään hyttysverkkoa ja jää tasaisin välein roikkumaan kynnestä verkkoon. Hilma on hiukan kömpelö kynsien kanssa ja kun komennan Hilmaa niin Hilma vastaa mäkättävällä äänellä takaisin. Kuka noi kissat on kouluttanut? Haha. Pikku karva-apina Hilma.

Nyt pientä puuhastelua ja sitten kohti keskustaa säästä nauttimaan.

Ihanaa keskiviikkoa!

2 kommenttia:

Sita kirjoitti...

Tuo kukkapaita on ihana! Tykkään muuten sun blogin nimestä, kivan persoonallinen ja toimii varsinkin linkkinä (siis silleen että lukija klikkaa itsensä keskellä tarinaa). Mulla tulee välillä katumus kun valitsin englanninkielisen nimen blogille, suomenkieliset on paljon mieleenpainuvampia!

http://colours-and-carousels.blogspot.fi/

Marianne kirjoitti...

Sita, kiitos kommentista! Blogin nimi on tullut yhdestä näyttelystäni ja tuntui hyvältä blogin nimeksi:)