22.5.2012

Game of Thronesia ja maton virkkausta

Olin ennen muuttoa uppoutunut ensimmäistä kertaa Game of Thronesin maailmaan yhden tuotantokauden verran ja kädet huusivat puuhaa niin kaivoin vanhoja käyttämättömiä lakanoita muuton alta pois ja tein lakanoista matonkuteita. Lakanoiden värimaailma oli hempukkaa, lakanakaapin perukoilla kätkössä olleita lakanoita vihreästä vaaleanpunaiseen. Lakanoissa suosin mustaa, punaista ja valkoista ja hempeät lakanat oli jäänyt hyllyn perälle lojumaan.






Olen hullaantunut vaaleanpunaiseen keittiön sisustuksessa ja muutenkin mun keittiömaku on runsas ja hullutteleva. Tehtyäni lakanoista matonkuteita aloin virkkaamaan samalla, kun tapitin Game of Thronesia. En voi olla hehkuttamatta tuota tv-sarjaa, jonka juoni on hienosti koottu ja jokainen jakso loppuu niin, että katsoja jää ihan kysymysmerkiksi. Hoomoilasena ja äärimmiten koukuttuneena seurasin sarjan ensimmäisen tuotantokauden yhtäjaksoisesti maratonina ja matto valmistui aivan kuin varkain.

Nyt matto on löytänyt paikan keittiöstä, uudessa raikkaan turkoosissa keittiössä, jonka mies maalasi isoin kätösin. Mä stressasin maalikaupassa värikarttojen kanssa, koska pääsin valitsemaan ensimmäistä kertaa elämässäni seinämaalin väriä ja omaksi yllätykseksi valitsin sinisen sävyistä. Keittiöön on tulossa vielä muutoksia, mutta nyt täällä jo viihtyy.

2 kommenttia:

AnneVee kirjoitti...

Ihana koti! Edelleen! Ihana pastellinraikas keittiö! Ja ihana matto! Ihana!

Marianne kirjoitti...

Oot ite ihana kommentissas AnneVee :)