22.8.2013

Ystävien häissä


Vuosi sitten talvella juhlimme miehen sukulaisten häissä Vanajanlinnassa hienoissa puitteissa. Nyt omia häitä miettiessä ei Vanajanlinnan puitteet ole käyneet edes mielessä, hehe. Oli kiva siis saada ensiksi polttarikutsu ja sitten kutsu ystäväni ja hänen miehensä häihin. Häitä seuraa nyt ihan eri meiningillä, kun miettii että "kuinka me vietetään häitä?".


Instagramissa oli jo kuvia näytillä häistä. Kuvat on hiukan söheröä, mutta niistä näkyy tärkein. Onnellinen hääpari.


Hääautoa tai kulkupeliä olen puntaroinut mielessäni yllättävän paljon. Jokin amerikanrauta se varmasti on jos se on auto. Muitakin ideoita pyörinyt päässä. Meidän juhlia näillä näkymin juhlitaan miehen lapsuudenkodissa Etelä-Pohjanmaalla. Olisi kiva käydä ajamassa kylän läpi, vaikkakin vihkiminen ja juhlat olisi samassa paikassa. Vieraatkin saisi hetken hengähtää.


Näissä tamineissa juhlin ystäväni häitä. Silmälasit usein ei kuulu juhlapukeutumiseeni, mutta nyt en piilareita omistanut niin saivat tämän kerran mennä. Juhlat olivat ihanat, lämminhenkiset ja ratkiriemukkaat. Tunnelma osui juuri nappiin. Saihan kaksi ihanaa ihmistä myös toisensa. Tui tui!

Ei kommentteja: