17.8.2013

Syksyllä harrastuksiin

Ilmottauduin työväenopiston kursseille. Alan harrastamaan keramiikkaa ja posliinimaalausta. Piti opiskella kieliä, mutta eksyin katselemaan muuta ja nyt syyskuusta lähtien maanantai- ja keskiviikkoiltoina olen ähräämässä keskittyneesti kippoja ja kuppeja. Jännää! Siitä on vuosia, kun olen harrastanut mitään joka viikottaista. Isäni harrasti joskus savitöitä, kun olimme pieniä. Eli sellaset 15-20 vuotta sitten. Pääsimme myös mukaan kokeilemaan. Myös taideopinnoissani tein hiukan savitöitä, mutta sain vain pintaraapaisun. Nyt mietin, että haluan kokeilla uudestaan. Olenhan hullu astiaihminen ja haikailen lisää kippoja kaappiin.

Olen miettinyt, että aloittaisinko tämän blogin rinnalle hääblogin. Päivä on päätetty, 9.8.2014 tanssitaan meidän häitä Etelä-Pohjanmaalla. Toki myös mietin, että jossei se haittaisi niin voin alkaa tännekin kirjoittamaan häistä. Epäilen hiukan, että kahden blogin pito voi olla liian iso pala kakkua ja toinen kiireessä vain unohtuisi. Tuumailen.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kivaa! Minäkin olin savikurssilla vuonna 2007. Ja laita vaan hääjuttuja tänne,sehän on just nyt sun elämää ♥

Marianne kirjoitti...

Karti, mitä teit savikurssilla? Siis mitä töitä :D Mietin suunnitella etukäteen omia projekteja. Ajatuksia on tuhat päässä ja taitoa vielä vähän.

Häät pyörii paljon mielessä. Jospa tykitän tänne ideoita.