23.7.2013

Parikkala


Parikkala on ollut yksi kesälomaetappi, jossa on nautittu kalastamisesta, kalaherkuista, kirppareista ja kirjan lukemisesta. Rentoilua potkupuvussa on ollut todella! 









Parikkalassa oli huippu koirakaveri Alfons. Leppoisa herra. Kissat viiletti vapaana, tai oikeastaan vain Agda. Hilma ei kuistilta kovin paljon kauemmaksi halua eksyä. Mitä nyt makkaran tuoksussa hiukan, ihan pikkuriikkisen verran kauemmaksi mökistä.

Parikkalassa on kivoja kirppareita ja nytkin tein muutaman löydön! Oi tavaroiden taikamaailma! Kylällä on yksi hiukan kalliimpi, kierrätyskeskus on voi olla aarreaitta ja kirppari Särkisalmessa itsepalvelupöytineen voi yllättää. Hinnat voi olla edullisempia kuin pääkaupunkiseudun kiskurikirppareilla. Kannattaa poiketa kirppareilla  jos eksyy Parikkalan suuntaan!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En ole koskaan käynyt Parikkalassa. Ehkä pitäisi kotimaan tuntemusta lisätä ja vaikka ensi kesän matkakohteeksi ottaa. Jotenkin ajattelen, että on turha juosta ulkomailla, kun täällä Suomessakaan ei ole vielä kaikkia paikkoja tullut koluttua. Kotimaanmatkailun etuna on sekin, että rahat jäävät yleensä oman maan hyödyksi.

Marianne kirjoitti...

Eila, tuo on totta! Että kannattaa tutustua tähän kotimaahan, täällä riittää näkemistä paljon! Muutettuani Helsinkiin Kuopiosta yksi työkaveri kysyi "Onko Kuopiossa meripäivät?" Se herätti, että helpolla lentää Suomesta pois kuvitellen että vain niin matkailu avartaa. Mulle on Pohjois-Suomi tuntemattomampi ja nyt olen hiljalleen avartanut mieltäni, että ehkä minutkin voi joskus vielä bongata Lapista, kun ystäväpariskuntakin repäisi muutollaan pohjoisrajalle.