26.6.2013

Juhannuksen vietossa Leppävirralla


Torstaina suuntasimme isolla, lainatulla autolla Leppävirralle. Kolmen juhannusajan päivän aikana saunoimme, meloimme, uistelimme, virvelöimme, moottoriveneellä hurruuttelimme, purjehdimme, simme, joimme, otimme aurinkoa, näimme kokon, näimme naapurit ja höpöttelimme.


Kuvista aurinko ei vielä näy, mutta ilmat oli mitä loistavimmat. Saaressa ei edes tajua sitä kuumuutta, sen tajusi paluumatkalla sunnuntaina. Laina-auto, jossa ei ole ilmaistointia, saa tuntemaan ikävää meidän pikku Poloon. Hiki virtasi ja pyllynkannikat liimautui penkkiin. 


Kissat rakastivat olla saaressa. Itsekin tykkäsin kovin. Palattuani Helsinkiin olen ollut puhiseva raivohärkä.  Mikä lie on saanut hermot kireälle ja olen ärissyt pienimmänkin vastoinkäymisen kohtaamisessa. Tänään jo olo hiukan hellempi.


Instagramista näkee lisää juhannuskuvia halutessaan. Klikkaa tästä niin pääset reaaliaikaiseen elämääni.

Juhannus oli ihana, on ihanaa, että kolme päivää enää töitä ja alkaa loma. On myös ihanaa pitkät aamut, mutta vähemmän ihanaa se, että Hilmalla on kova yskä ja huoli on kasvanut taas vuorenkorkuiseksi. Hilmalla aiemmin epäiltiin flunssaa ja jopa allergiaa. Nyt on aika taas varata aika lekurille tarkastukseen. Voi ei!

Ihanaa hellepäivää! (täällä lämpö kivunnut jo kolmeenkymppiin!)

Ei kommentteja: