19.6.2013

Askartelu: Kihlakortti


Täällä askarrellaan paskarrellaan. Sinellistä löysin sopivat kirjekuoret, vaaleankeltaiset valokuvien lähetykseen. Tilattiin valokuvat Ifolorista. Edullista oli, olin ihan ihmeissäni. Kuvien kooksi valittiin 11 ja se tuntui olevan aluksi huono valinta. Kirjekuorien etsiminen olikin vaikeampaa. Sinellistä löytyi sopivat, mutta ei juuri sen väriset kuin olisin halunnut. Krantuksi olen ruvennut.


Askartelukaupasta lähti myös kaksipuolista kartonkia ensi viikon puutarhajuhlakoristuksiin. Kaikkiin papereihin ja muihin härpäkkeisiin saisin kulutettua koko omaisuuteni ja sitä todellakin saikin olla varuillaan, kun keräsi kivoja juttuja ettei loppukuun ruokavarat huvenneet Sinellin kassaan.


Askartelujutuissa olen hiukan peukalo keskellä kämmentä. Se on hassua, kun on muuten hyvin taitava käsistään, ylpeäkin siitä, mutta liima ja paperi käyttäytyy käsissä käsittämättömän tumpelosti. Muistan pikkutarkat opiskelukaverini menneisyydestä, yritän matkia työtapaa ja tuskaisesti yritän olla aluksi kovinkin tarkka kunnes alkaa mopo lähteä käsistä ja asiat muuttuu suurpiirteisimmiksi.


Kortin tekstiksi tuli Tommi Tabermannin runo, jonka ystäväni linkitti minulle heti kuultuaan kihlauksesta. Runo osui ja upposi täysin! Nyt se sitten koristaa kortteja. Puntaroin kuinka kirjoitan sitten viereen kihlauksesta. Ehkä vain: Kihlaus 1.6.2013. On vaikeeta.


Vaaleanpunainen helmiäispaperi oli edullinen löytö Sinellistä, eurolla sai kaksikymmentä paperia. Hempukkaa, hullua! Ennen inhosin pastelleja ja nyt oon ällösöpöillyt kaikissa värivalinnoissa.


Taustalla näkyy kaksipuolisia papereita, joista tulee toivottavasti onnistuneita paperilyhtyjä.  Yksi arkki maksoi 1,50€. Nappasin myös matkaan ideakuvaston ja huomasin, että olin että hyi. Hehehe, tyyppi kuka ei osaa askarrella osaa kyllä kritisoida muiden askarteluideoita. Jos suunnitelmat menee suunnitelmien mukaan ja vuoden päästä on häät niin tässähän täytyy alkaa opetella tekemään kutsukortteja. Jos Googlen ihmeellinen maailma antaisi paremmat lähtökohdat ja ideat kuin tämä ideakuvasto.


Nyt on liimaa sohvassa, matossa ja hermot tiukalla. Taidan kaivaa tutun ja turvallisen ompelukoneen esille ja tuunata juhannukseksi valitsemaani kukkamekkoa. Huomenna kutsuu Pohjois-Savo, ihiii!

Ei kommentteja: