21.11.2012

Tatuointikuume!


Lisää lisää lisää! Sumeassa kuvassa nakuselän kuvia. Tiiän, että isosiskoni ja äitini huokaisee kauhusta. "Olet pilannut puoli selkää" tokaisi äitini saunassa. Tatuoinnit ovat yleensä piilossa. Moni tuttuni ei jopa tiedä minun niitä omistavan. Ne on mua varten.

P.s unelmoin satumetsä-tatuoinnista.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä, kauhusta kankeana katson tuota kuvaa. Mutta miksi niitä tatuointeja pitää olla, jos ne piilossa ja varsinkin selässä, ettei niitä edes itse nää? Toisaalta jos on näkyvällä paikalla (kuten otsassa) niin kyllähän siinä rajoittaa aika paljon (työ)elämän mahdollisuuksiaan, mutta silti...tuumailee tyhmä isosisko, jota oikeesti huolestuttaa...;) En oikeesti tajua, mikä muotihomma toista tatuoinneista on tullut. Ja jännityksellä odotan kahden kymmene vuoden päästä, kuinka niiden poistamisella varmasti tehdään rahaa...vai saakos niitä mitenkään pois? Sorry, pakko oli kommentoida.

Unknown kirjoitti...

Kyllä sen itse tietää ja muistaa että tatuointeja on,vaikkei niitä näkiskään! Ja miksi ei saisi olla,en ymmärrä miksi huolestua?

Marianne kirjoitti...

Itse olen tatuoinnit ottanut selkään ihan siksi, että iho elää siellä iän myötä suhteessa vähän, tatuoinnit saa tarvittaessa piiloon ja että selässä on pinta-alaa tatuoida koko idea. Ideoin tuota Lilja, ruusu ja kissakirsikkapuussa-tatuointia ja selkä tuntui luontevimmalta paikalta, koska tiesin tatuoinnista tulevan suurempi. Ei ole kaduttanut. Eihän sitä koskaan tiiä jos joskus. Nykyisin ihmiset tatuoi kaiken näytille ja se ei tunnu omalta.

Anonyymi kirjoitti...

Niin Ilu, muistathan vakkari lauseet, tatuointeja oli ennen vain merimiehillä ja vankilakundeilla! Ja kohan satut lihomaan niin puu leviää ja kissakii. äet