8.6.2012

Hengaillen


Päivät täyttyy töitä paiskiessa, mutta aivan en ole jäänyt neljän seinän sisään pöllöilemään. Rakastan kesäisin tapahtumia, ilmaisia sellaisia, joita Helsinki on pullollaan. Olen syönyt maailman herkkuja Maailma kylässä-festareilla. Tupaten täynnä oleva alue ja nuppiin osuva auringon porotus sai minut katoamaan festareilta pois kylläkin äkkiä. Kumpulan ja Käpylän juhlat ohitin harmikseni, mutta tänään aion osallistua Häjyt Pirot-tapahtuman klubiin Juttutuvalle, jossa on akustista bluesia. Musa kuulosti myspacesta kuunnellen muhun uppoavalta. Juttutuvassa aloittaa klo 21 Micke & Lefty feat. Chef. 



Ollaan vietetty leppoisaa aikaa ystävien kotona söpössä puutalossa meren rannalla. Ollaan hengailtu isolla porukalla ja grillailtu sekä miespuoleiset on treenailleet jousiammuntaa. On liikkuvaa maalia ja pojat on poikia.


Ennen juoksua bussiin olen silmäillyt viimeisen silmäyksen eteisen peilistä ja tuntuu, että tänään kesä taas tuli aivan varkain. Mä en vaan oikein tajunnut asiaa vasta, kun istuin tunkkasen kuumaan bussiin nahkarotsi päällä hikoillen. Nyt kaipaan tapahtumia ja letkeää hengailua. Mulle voi huikata kivoja menovinkkejä ja toki voin tehdä juttuja tapahtumista missä käyn, koska viikottain kupeksin kaula pitkällä aina jossain. Uteliaisuutta ehkä, nautin livemusiikista ainakin todella paljon.



Huomenna vielä työpuserrus niin lähemmäks viiskyt työtuntia on kasassa tälle viikolle. Ai mitä ylitöitä? Nyt hetkeksi painan pään tyynyyn ja uneksin päivätorkuista.

Ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia:

Matkatar kirjoitti...

Kivan elämänmyönteinen blogi sulla ja raikkaita kuvia!

Marianne kirjoitti...

Matkatar: Kiitos! :) ja ihanaa, että poikkesit mun höpöjuttuja lukemaan.