18.7.2013

Karaokea Teuvalla


Kesälomareissu alkoi ajamisella neljäsataa kilsaa kotoa pois päin. Suuntana oli Teuva, jossa aioimme viipyä viikonlopun yli.  Viikonloman matkailureitti oli Teuva-Leppävirta-Parikkala. Kilsoja tuli auton mittariin paljon. Teuvalla juhlimme kihlajaisia, kesäkuu oli yhtä juhlaa. (Alkoi soimaan Bailando päässä, tuon kirjoittaessa. Huh!


Hääsuunnitelmat eivät edistyneet yhtään. Aiomme juhlia häitä 2014 Etelä-Pohjanmaalla. Paikan etsiminen on kamalaa. Nettisuja ei ole ja jos on niin kovin suppeat. Pitäisi juosta paikan päällä paikasta toiseen. Oon niin huono tällaisessa. Ääh!


Teuvalla pyörin ja ihmettelin. Mies kävi ötököiden syötävänä kalassa ja sai harjuksen. Minä lauloin sisätiloissa karaokea, sekä miehen veljen kotona sekä lähikuppilassa. Olen löytänyt sisältäni karaoke-eläimen.




Orrelassa pyörähdin anopin kanssa katsomassa näyttelyn ja samalla katsastimme juhlatilan, että josko siellä häitä juhlittaisiin. En lämmennyt. Me emme kumpikaan kuulu vkirkkoon ja kirkon läheinen läsnäolo juhlapaikalle on yhdentekevää. Vihkiminen olisi ihana jos paikkana olisi jokin nyppylä, josta on metsämaisemaa silmän kantamattomiin.


Pikku söpöliini! Ahne söpöliini!

Matka jatkui Teuvalta Leppävirralle. Matkalla koukkasimme Tuuriin ja Vesan ranchi veti hiljaiseksi! Oho!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Jänniä uusia piirteitä oot löytäny itestäsi. Karaokea paikallisessa baarissa. Hitsin vitsit! Parikkalassa et päässy nouseman lavalle! No seuraavalla kerralla.

Marianne kirjoitti...

Juu seuraavalla kerralla täytyy kyllä päästä hoilaamaan. :)