5.6.2013

Köynnöksenä seinällä

Olen nähnyt useita seinätarravaihtoehtoja eri nettisivuistoilla ja plarannut Ikean ja K-raudan valikoimia vain uteliaisuuttani läpi. En ole kovinkaan lämminnyt eri vaihtoehdoille. Jotenkin useat seinätarrat toistaa liikaa samaa kaavaa ja on makuuni liian harkittuja, tarramaisia. Olen pyöritellyt jo jonkin aikaa päässäni ideaa, että mitä tekisi makkarin seinälle. Miten saisin makkariin jotain erilaista. Meidän makkari on kovin pieni ja sinne mahtuu sängyn lisäksi vain pieni säilytyspiste. Säilytyspisteen vaneerilaatikot olenkin kantanut töistä. Hioin ja maalasin ne ja tapetoin yhden laatikon taustan K-raudasta saamallani tapetilla. Olen vanerilaatikoiden ylle ostanut String-hyllyn valkoisena, mutta hylly odottaa vielä poraajaa.


Pyöriteltyäni ideoita, poikkesin K-rautaan hakemaan mustaa sisustusmuovia. Muovi maksaa sellasen yhdeksän euroa. Rullassa on kaksi metriä. Muoviin luonnostelin köynnöskuvioita ja leikkasin seinän köynnöksen neljässä osassa. Köynnös on yhä kesken, mutta mietin jo tässä vaiheessa näyttää, että hullulla on halvat huvit. Todellakin pienen pientä näpertämistä ja kovin aikaa vievää, mutta kovinkin vaivan arvoista. Vai mitä ootte mieltä?


Nyt aion vielä jatkaa köynnöstä kattoon. Jotenkin se tuntuu ainoalta vaihtoehdolta. Jatkan kattoon niin, että köynnös villinä leviää kattolampun ympärille.


Aina on aikaa säätää ja vääntää. Nyt on hetki ystävän. Päästään höpöttelemään ja syömään kesän ensimmäisiä kirsikoita jätskin kera.

Nyt on niin onnellista, että voisin haljeta aivan onnesta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mie siis niin tosissaan luulin että oot hankinut kukan. Tiiänhän mie että oot näppärä tekemään kaikkea jännää. Kalliossa teit silloin kissoille..Kivaa kun oot kirjotellut. Ihan kuin oisin teillä kylässä. Piksu

Marianne kirjoitti...

Piksu, tekee kivan silmänkääntötempun tuo tarra, luuli tänään yksi vieraistamme, että köynnöskasvi kasvaa seinällä. :)