31.3.2013

Pään sisällä tuulee


Kotisäätäminen on lähtenyt mopon lailla keulimaan täällä sairastuvassa tänään. Eilen makasin selkäni kipeäksi sängyn pohjalla. Mitä nyt välillä sohvan nurkassa katsoen läpi Katsomon sarjatarjonnan sekä tuijotin muutaman leffan verran teeveeruutua. Itkeä tihrustin yön tunteina katsoessani Bridget Jonesia eka kerran. Joku tunnemylläkkä ollut meneillään useamman päivän niin että hirvittää. Söin epäterveellisesti kaikkea suklaamunista sipseihin ja makuaistin ollessa karkuteillä mikään ei maistunut miltään. Hehe, ei mee hyvin.


Elellään kuun viimeistä päivää. Kalenteri on Varustelekan Pin up-kalenteri. Kyltin maalasin Kouvola-reissullani hotellihuoneessa. En malttanut edes reissussa ollessa olla säätämättä. Pyyhenaulakon kangas on käsin kirjottu. On vanhoja peruja Teuvalta.


Aloitin lampun koristeluoperaation viikko sitten taikka kaksi. Se sit innostus laantui ja projekti jäi kesken. Tänään sain senkin viimein päätökseen. Lampussa on pitsiä, villalankaa, muovisia helmiä (Tiimarista -70% alesta) ja valkoista akryylimaalia.





Myös kevään tullessa mulla herää hullu himo alkaa säätää parvekejuttuja ja nyt myös juttuja pihalle. Jotenkin aika kultaa vissii edellisestä kesästä muistoja, kun sitä hullaantuu kuvittelemaan kaikki mainokset nähtyään, että kyllä Suomen kesä on pullollaan helleilmoja ja ihanaa ulkona notkumista. Myös se tajuton määrä siitepölyä ei tulekaan tänä vuonna eikä likaa kaikkia tekstiilejä. Ja viime kesän sade oli poikkeuksellista, joohan?



Intopinkeenä repäisin jo mainoslehteä.


K-Raudasta on kotiutettu liimalevyä. On tarjoitus väsätä keittiön ikkunaan yrteille hylly. Verhotangosta tämän telineen olisi tarkoitus roikkua köyden varassa. Jännityksellä odotan mitä tuleman pitää.


Kesäverhotkin viimeistelin tänään. Kangas on Marimekon Kanava-kangasta. Tuohon verhotankoon tulee roikkumaan liimalevyistäni suunnittelema hylly.



Onneksi kissatkin säätää. Sutiminen ja jarrutusäänet vain kuului kun pidin hetken auki parvekkeen ovea.



Ihanaa pääsiäistä! Hyökkään jauhelihapihvien tekoon. On hampurilaispäivä tänään. Odotan hetkeä, kun kuulen sanat "Rakas, sinusta on tullut pullukka!"

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivat nuo verhot vaikka en niin tunnetusti Marimekkoa tykkäile. Ja ennen kaikkea ihanaa toi puutarhaharrastus. Piksu75 taplants

Anonyymi kirjoitti...

Löysin tänne hauskaan ja erilaiseen blogiisi. Toivottavasti et ole unohtanut tätä.

Marianne kirjoitti...

Piksu: Puutarha on alkanut rönsyilemään. :)

Ella: Olen potenut hiukan etäännystä blogista, mutta mietin, että en unohda blogia kuitenkaan täysin.