23.12.2012

Varaslähtö jouluun

Tänään olemme örvöttäneet sisätiloissa. Katsoneet leffakanavien tarjontaa, harrastaneet ylensyöntiä, hekottaneet päättömille jutuille ja tehneet käsitöitä. Isäni poikkesi myös paikalla. Äitin hääräämät jouluruuat nautimme yksissä tuumin, saimme varaslähdön jouluun. Eilen avasimme lahjat, tänään söimme ruuan niin mitä ihmettä me huomenna teemme? :D

Huomenna aamulla varhain suuntaamme Teuvalle. Tunnen surullista mieltä, että ei voi jakautua useampaan paikkaan jouluksi. Haluaisin olla Lapinlahdella, Kuopiossa, Saksassa ja Teuvalla jouluna. Miehen perhe kokoontuu isolla porukalla joulun juhlintaan, minun suku taas on eri osoitteissa. Oispa iso talo, jossa olisi tilaa kaikille.

Agda on loukkaantunut, kun ei pääse nyt ulos. Hilma on vain rasittava mamman kulta. Hilma nukkuu äidin tietokoneen vieressä ja tänäänkin oli kovistellut äitille, kun äiti oli yrittänyt koneelle. Hilma ei ollut siirtänyt pyllyään hiirimatolta.

Kuvia olen napsinut, mutta kameran tyhjennys ei yhäkään onnistu. Hö.

Ihanaa joulun odotusta!

2 kommenttia:

Matkatar kirjoitti...

No ei kai siitä varsinaisesti sääntöjä ole koska ja miten joulua juhlitaan ja paketteja availlaan :) Mukavia lomapäiviä!

Marianne kirjoitti...

Kohta on lomapäivät lusittu, toivottavasti sulla meni yhtä rattoisasti kun meillä täällä!:) tänään auto alle ja kotia.